Колко гнусно, долно и нагло трябва да са пропили душата ти, за

...
Колко гнусно, долно и нагло трябва да са пропили душата ти, за
Коментари Харесай

Пиарът на ГЕРБ към Манолова: Днес ти мина всички човешки граници!

Колко гнусно, долно и нагло трябва да са пропили душата ти, с цел да отидеш пред дома на някого и да тероризираш децата и внуците му?! Всички знаем какво значи да изпишеш нещо върху черни чували пред дома на човек. Мая Манолова, през днешния ден ти мина всички човешки граници! Системата ни убива, от през днешния ден Вие не сте организация със обществени претенции, а политическа шпицкоманда за гнет на хамелиона Мая Манолова. Това разяснява в профила си във Facebook пиарът на Политическа партия ГЕРБ Никола Николов във връзка акцията на майките от " Системата ни убива "  пред дома на премиера Борисов в Банкя.

Днешната Ви нагла акция пред дома на премиера Бойко Борисов връща България към едни мракобесни времена, против които генерации българи се борим и до през днешния ден. И не, няма да позволим на хора като Вас да диктуват дневния ред на България посредством закани, гнет, блокади и хулигански дейности, написа още той.

,,Уважавам правото на всеки да стачкува, само че по кротичък и либерален метод! Всичко останало е опит на анархията да поругае правовия ред и демокрацията``, заключи пиарът на ГЕРБ.



 

 

novini.bg

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР